Andrzejkowa kolacja degustacyjna w Teatrze Małym

Zainspirowani miejscem tętniącym życiem teatru i przepełnionym sztuką zapraszamy Państwa na wyjątkową andrzejkową kolację degustacyjną w Teatrze Małym.
Teatr Mały-3

Jest to pierwszy wieczór z cyklu spotkań kulinarnych, który – mamy nadzieję – na trwale wpisze się w tradycję wyjątkowego spędzania czasu w teatralnym otoczeniu, z wyszukanym jedzeniem.

W ostatnim dniu listopada potrawy (które teatralnie nazwaliśmy aktami) przygotowywać będą dla Państwa wybitni szefowie kuchni: Tomasz Tomiuk z Afrodyta SPA (Kucharz Roku 2017 prestiżowego kulinarnego przewodnika Gult&Milau Polska w kategorii kuchnia tradycyjna regionu Wielkopolska, Lubuskie, Dolny Śląsk, w tym roku także nominowany w tej kategorii do nagrody ogólnopolskiej) oraz Grzegorz Wocial z Bistro Teatr Mały, członek szczecińskiego Convivium Slow Food, laureat II miejsca konkursu tej organizacji na potrawę z gęsiny 2014.

Za selekcję wysokogatunkowych win odpowiadać będzie sommelier Piotr Kaliński z Winecenter. Warto zarezerwować sobie czas i już teraz wykupić zaproszenie na ten niezwykły wieczór – liczba miejsc jest ograniczona!  Szczegółowe informacje i sprzedaż zaproszeń (w cenie 100 zł za osobę) pod numerem telefonu 601-945-959, 91 433 62 24 lub mailowo (kierowniktm@wspolczesny.szczecin.pl). Zaproszenia można też kupić bezpośrednio w Teatrze Małym (deptak Księcia Bogusława 6).

  • sekretarz literacka Teatru Współczesnego w Szczecinie

Ads

facebook